Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jak włączyć skaner online? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Virtual DJ Studio • ungoogled-chromium • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim • PhotoPad Image Editor • Windows Firewall Control • Puran Utilities • ACDSee Photo Studio Ultimate
Może ktoś wie, co zrobić kiedy nie chce mi się uruchomić skaner online? Próbowałam z mks.vir i z ewido. W mks.vir stosowałam się też do instrukcji, co zrobić gdy skaner się nie uruchamia ale nic to nie dało. Jak klikam na górze na pasek to pojawia się okienko, klikam instaluj kontrolkę i na tym koniec. Z góry dziękuję za pomoc.
Tak, używam IE. Poza tym mam jeszcze AntyVirenKit z firewallem i może to on blokuje, ale nie wiem co moge w tym firewallu wyłączyć. Jak wyłączyłam go całego i spróbowąłam ponownie to też nie działało, chyba że jak się wyłączy na chwilę to to nic nie daje, nie wiem.
PS
ale nie polecam skanerów on-line
http://www.idg.pl/news/news.asp?id=80782&dalej=&m=5
idg napisał(a):Z przeprowadzonego przez nas testu dziesięciu skanerów antywirusowych online wyciągnąć można tylko jeden wniosek - korzystanie z tych narzędzi to strata czasu.
Ostatnio edytowany przez MaciejP, 11 Kwi 2006, 20:45, edytowano w sumie 1 raz