Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

ejay hip hop wychodzenie do windowsa przy wczytywaniu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

ejay hip hop wychodzenie do windowsa przy wczytywaniu

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

ejay hip hop wychodzenie do windowsa przy wczytywaniu

Postprzez spsycho 13 Mar 2006, 20:16

reklama
Mam następujący problem ściągnąłem Ejay hip hop 6 instalacja przebiegła pomyślnie wszystko jest ok do momentu aż zapisuje muzykę i chcę wczytać a tu nagle wychodzi mi do windowa proszę o pomoc zależy mi na tym
wydaje mi się ż eodp na to pytanie jest gdzieś na http://www.ejay.co.uk/home/default.asp
ale nie moge wychwycić gdzie bo u mnie z angielskim słabo prosze o pomoc
Awatar użytkownika
spsycho
~user

Dołączenie: 26 Lut 2006, 23:31

Postprzez samsung70 13 Mar 2006, 22:08

a probowałes przeinstalowac program??
Awatar użytkownika
samsung70
~user

Dołączenie: 13 Lis 2005, 16:25
Miejscowość: Mansfield (England)
Pochwały: 51

Postprzez Buszinio 13 Mar 2006, 22:22

spsycho

a jeśli można wiedzieć to skąd ściągnełeś , ja znalazłem na emulu ale bardzo powoli się ściąga :cry:
Dżem!!!
Awatar użytkownika
Buszinio
~user

Dołączenie: 15 Lis 2005, 10:00
Pochwały: 19

Postprzez spsycho 13 Mar 2006, 23:31

oczywiście przeinstalowałem wiele razy lecz nic myśle że w czymś innym jest błąd gdzieś w opcjach lub coś takiego bo np muzyka demo wczytuje się bez problemu a ściągnołem z emule i terrentem bo myślałem że to fake ale to samo było

[ Dodano: Dzisiaj o 14:31 ]
wiem już w czym problem to wina crack są wadliwe jest jeden dobry ale nie można go namierzyć jak by ktoś znalazł byłbym wdzięczny waży ponad 10mb był dostępny na rapidSHared
Awatar użytkownika
spsycho
~user

Dołączenie: 26 Lut 2006, 23:31

Postprzez lsd100 17 Maj 2006, 22:51

I co to w koncu w czym tkwi problem ?? Bo ja mam to samo. Demo Songs sie wczytuująnormalnie.Ale jak zapisze swoje to juz nie moge odczytac bo wychodzi do wina.Jesli ktoś wie jak to naprawic to prosze o kontakt na nr gg 2366557

[ Dodano: Dzisiaj o 8:40 ]
Znalazlem te niby lekarstwo ale to i tak nic nie dało .
Oto link : WAREZ
lsd100
~user

Dołączenie: 17 Maj 2006, 22:48

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości