Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 zachowanie plikow sciaganych azerusem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Mozilla Firefox • Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount
czesc! dokladnie chodzi mi o to, ze chce sformatowac kompa(dysk C:) ale w azerusie sciagam pare gier i nie chce ich stracic przez formata... czy da sie np przeniesc jakies pliki azerusa na inna partycje i po formacie je wkleic, tak aby sciagal od wlasciwego momentu??
Nie mam Azureusa, ale bazuje on na sieci Torrent, to pliki są zapewne w katalogu Azureus\Incomplete. Wystarczy, że skopiujesz plik lub folder z grą, a potem wrzucisz znów do Incomplete to wszystko powinno działać. Robiłem tak kiedyś na BitComecie i wszystko ładnie chodziło .
Jak zaczynasz ściągać to wskazujesz miejsce gdzie ma zapisać plik. Po ponownym zainstalowaniu bierzesz tego samego torrenta i wskazujesz to samo miejsce, robi sprawdzenie i ściąga dalej. Niestety musisz mieć tego torrenta. Jeśli już usunąłeś to torrenty które ściągasz lub udostępniasz są w (ścieżka domyślnna jeśli nic nie zmieniałeś):