• Ogłoszenie:

Szybkie pytanko – zdjęcie do dokumentów online?

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Postprzez Cherepah 11 Cze 2026, 06:53

reklama
Mam pytanie do tych co ogarniają. Czy jak robię zdjęcie do karty pobytu online, to muszę mieć jakieś specjalne wymiary? Czy oni sami to ogarniają? Bo nie chcę żeby mi odrzucili bo coś źle zrobiłem. A terminy mnie gonią. I czy to w ogóle ma sens, czy lepiej iść do fotografa i mieć spokój? Tyle gadania a ja już nie mam siły.
Awatar użytkownika
Cherepah
~user

Dołączenie: 12 Cze 2023, 14:16

Postprzez Sarok 11 Cze 2026, 09:12

Spokojnie, nie musisz nic wiedzieć o wymiarach. Wchodzisz na cukr.photo i oni sami ogarniają żeby było Zdjęcie do karty pobytu CUKR pod wymogi MOS. Ja tam nic nie ustawiałem, tylko wrzuciłem zdjęcie i po chwili dostałem gotowca. Co do sensu – zależy. Jeśli masz czas i chcesz mieć pewność, to fotografia może być bezpieczniejsza, ale u mnie przeszło przez internet i było sporo taniej. Znajomy próbował z bardzo ciemnym zdjęciem i mu nie wyszło za dobrze, ale i tak nie zapłacił bo odrzucił przed płatnością. Więc ryzyko żadne. Ja tam teraz zawsze tak robię, no chyba że zdjęcie jest totalnie do dupy. Aha, i w przeciwieństwie do studia – robisz o 23 w nocy.
Awatar użytkownika
Sarok
~user

Dołączenie: 22 Cze 2023, 08:29

Postprzez Cherepah 11 Cze 2026, 10:36

Super, dzięki za pomoc. Nie wiedziałem że można o dowolnej porze. Właśnie wrzuciłem, zobaczymy. Dzięki jeszcze raz!
Awatar użytkownika
Cherepah
~user

Dołączenie: 12 Cze 2023, 14:16

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości