![reklama](http://www.programosy.pl/images/reklama_forum1.png)
ffh4x.[/quote]gemma napisał(a):This essay, in my opinion, is interesting and enlightening. I want to express my gratitude for spending the time and making the effort to compose this essay. The accuracy of the entire text has been verified balenaetcher.
lukand napisał(a):Chciałbym prosić o pomoc. Pierwszy etap instalacji mam za sobą. Pozostała mi kwestia uruchomienia wbudowanej karty graficznej Radeon Vega. Pomimo wielu różnych prób w systemie jest tylko standardowa karta VGA o ograniczonej głębi kolorów. Uruchomiłem BIOS, aby uaktywnić wewnętrzną kartę grafiki, lecz na próżno. Nie wiem, czy przyczyna nie tkwi przypadkiem w wersji BIOS. Otóż obecny jego numer to E7B86AMS.M60. Z drugiej strony, na stronie producenta płyty podano, że BIOS do współpracy z zainstalowanym procesorem APU dostępny jest w pliku o nazwie 7B86vM0.zip (B450-A PRO MAX (MS-7B86) V22.0 BIOS Release),aurora store pgsharp download Nie wiem więc jak potwierdzić lub wykluczyć, że zainstalowany obecnie BIOS jest odpowiedni do uruchomienia karty Radeon Vega do współpracy z procesorem Ryzen 5 3400G.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości