
new task -> run immediately -> add data -> wybrałam Erasure method Gutmann -> później wybrałam unused disk space (wybrałam dysk wymienny G i F) oraz zaznaczyłam dodatkowo Erase cluster tips -> OK
pojawił mi się komunikat Completed with errors, i gdy wybrałam View Task Log jest message – The program doesn’t have the required permissions to Erase …
Próbowałam zapisać jakieś pliki na obu dyskach wymiennych i na jednym mogę, a w przypadku drugiego woła jakieś hasło (ale nie wiem jakie, bo ja nic nie ustawiałam – jak to zlikwidować???) co mam zrobić, aby móc usunąć całą pamięć bezpowrotnie. Sprzedaję aparat razem z kartą pamięci i nie chcę, aby ktoś miał dostęp do moich starych zdjęć. Czy w tej sytuacji jedynym wyjściem jest zrobienie innych zdjęć, aby zapełnić pamięć bądź nagranie odpowiedniej długości filmów i wówczas już nikt później nie będzie miał dostępu do tych wcześniejszych plików bo zostaną zastąpione przez nowe pliki???
Bardzo proszę o pomoc!!!!